מתכון בסיס לעוגה מביסקוויטים או עוגיות | יס-שף

בסיס לעוגה מביסקוויטים או עוגיות

דירוג  

בסיס עוגה לא חייב להיות מבצק. יש אפשרות נוספת שהיא קלה, טעימה ופשוטה להכנה. יכולה להחליף כמעט כל בסיס בצקי.

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  חלבי / פרווה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 50 דקות

מספר סועדים: 3-4 

כלים:

  • תבנית קפיצית קוטר 22 ס"מ.
  • מעבד מזון  וו להב / שקית עבה+פטיש שניצל.
  • נייר אפייה.
  • רשת קירור.
  • מיקרו/סיר.
  • קערה

מרכיבים:
  • 1.5 כפות סוכר.
  • 100 גרם חמאה מומסת / לפרווה - מרגרינה מומסת.
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • לתבנית: תרסיס קנולה.
  • **לארוע חגיגי ניתן להוסיף לבסיס כף וחצי סוכריות צבעוניות. מוסיפים יחד עם הסוכר.
  • כ- 250 גרם עוגיות קנויות או שהכנתם/ביסקוויטים, מפוררות למרקם חול במעבד מזון
הוראות הכנה:
  1. מהקערה מפזרים את הפירורים על בסיס התבנית ומהדקים עם היד בצורה אחידה.
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות צלזיוס ל- 20 דקות או עד שמזהיב
  3. מוציאים מהתנור לרשת קירור.
  4. לאחר שצונן ממשיכים בעשייה..


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 09/07/2018

תגובות והערות: (2)
29/01/2021
5/5

כ- 250 גרם עוגיות, מפוררות לחול במעבד מזון.

 קרן
29/01/2021
0/5

לא כתוב כמה עוגיות 😁


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'