בסיס לעוגה מביסקוויטים או עוגיות
בסיס עוגה לא חייב להיות מבצק. יש אפשרות נוספת שהיא קלה, טעימה ופשוטה להכנה. יכולה להחליף כמעט כל בסיס בצקי.
קטגוריה: עוגות
תת-קטגוריה: חלבי / פרווה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 50 דקות
מספר סועדים: 3-4
- תבנית קפיצית קוטר 22 ס"מ.
- מעבד מזון וו להב / שקית עבה+פטיש שניצל.
- נייר אפייה.
- רשת קירור.
- מיקרו/סיר.
- קערה
- 1.5 כפות סוכר.
- 100 גרם חמאה מומסת / לפרווה - מרגרינה מומסת.
- 1 כפית תמצית וניל.
- לתבנית: תרסיס קנולה.
- **לארוע חגיגי ניתן להוסיף לבסיס כף וחצי סוכריות צבעוניות. מוסיפים יחד עם הסוכר.
- כ- 250 גרם עוגיות קנויות או שהכנתם/ביסקוויטים, מפוררות למרקם חול במעבד מזון
- מהקערה מפזרים את הפירורים על בסיס התבנית ומהדקים עם היד בצורה אחידה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות צלזיוס ל- 20 דקות או עד שמזהיב
- מוציאים מהתנור לרשת קירור.
- לאחר שצונן ממשיכים בעשייה..
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 09/07/2018