העוגיות הכי קלאסיות. כמה קלות להכנה וכמה טעימות. "מערבבים הכל יחד.. מוכן". מה צריך יותר. יפות והולכות טוב עם הקפה במשרד.
קטגוריה: עוגיות
תת-קטגוריה: שוקולד
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 50 דקות
מספר סועדים: 12+
- מיקסר עם וו גיטרה / קערה
- תבנית אפייה.
- נייר אפייה.
- מרית.
- רשת קירור.
- משטח עבודה מסיליקון - לא חובה.
- 1 כוס קמח לכל מטרה - מנופה
- 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה.
- 4 כפות סוכר לבן.
- 5 כפות שמן קנולה / שמן תירס.
- 20 גרם חמאה מומסת / לפרווה - מרגרינה/מחמאה.
- 1 ביצה M.
- 1/2 כוס שוקולד ציפס /שוקולד ציפס לבן.
- מחממים תנור 180 מ"צ
- במיקסר מערבבים את כל המרכיבים יחד.
- בידיים רטובות , לוקחים מעט מהבלילה ויוצרים כדור. אפשר גם עם שתי כפות.
- מניחים בתבנית האפייה על נייר האפייה במרחק של 5 ס"מ בין הכדורים.
- מכניסים לתנור ל- 30 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות ומתייצבות.
- מעבירים לרשת קירור עד קירור מוחלט.
- מעבירים, בעזרת מרית, לכלי אטום בטמפרטורת החדר.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 02/08/2018