סגולות השיבולת שועל ידועות לכל. לפניכם מתכון לעוגיות טעימות, יפות ובריאות במיוחד.
קטגוריה: עוגיות
תת-קטגוריה: פרווה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 50 דקות
מספר סועדים: 12+
- כ- 3 תבניות אפייה ועליהם נייר אפייה
- מיקסר וו גיטרה.
- מרית.
- 2 כוסות סובין שיבולת שועל (קוואקר).
- 1 כוס קמח לכל מטרה - מנופה.
- 1 כוס סוכר חום/ דמררה.
- 1 כפית שטוחה אבקת אפייה.
- 80 גרם שומשום רגיל / שחור או גם וגם.
- 1 כוס שמן קנולה/תירס.
- 1 כף דבש.
- 1 ביצה L.
- מחממים תנור ל 180 מ"צ טורבו.
- הכניסו למיקסר את הקמח ואת השיבולת שועל והסוכר ואבקת האפייה ערבבו יחד על מהירות איטית.
- הכניסו את כל יתר המרכיבים וערבבו.
- עם ידיים רטובות צרו עיגול מהבלילה , העבירו לתבנית. שטחו את העיגול עם שורש כף היד. העוגיות מתרחבות מעט באפייה.
- אופים כ- 30 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. נותנים להתקרר מעט בתבנית. מעבירים עם מרית לתבנית קירור, עד קירור מוחלט.
- מעבירים לקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 22/08/2018