אז נכון שאפשר לקנות קרם פרש מוכן, אבל גם קל מאוד להכנה בבית. טוב לשימוש במנות אחרונות, להקרמה ולהעשרת מרקים כתחליף לשמנת או מריחה על לחם כחמאה.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: קרם
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 25 דקות
מספר סועדים: 12+
מיקסר וו גיטרה/ קקערה גדולה + מטרפה.
צנצנת זכוכית + מכסה.
ניילון נצמד.
- 3 כוסות שמנת מתוקה. (כמה שאחוז השומן יהיה יותר גבוה המוצר הסופי יהיה יותר טעים).
- 1 כוס שמנת חמוצה.
- במיקסר מערבבים יחד שתי השמנות.
- מעברים לצנצנת. סוגרים עם ניילון נצמד.
- מניחים בטמפרטורת החדר במקום קריר 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מערבבים טוב.
- אוטמים עם מכסה ומניחים במקרר.
- נשמר במקרר עד 3 שבועות.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 13/09/2018