העוגיות של חברת וילטון
אנחנו אוהבים את מוצרי האפייה של וילטון. לפניכם מתכון לעוגיות שמופיע על אריזת חותכני החיות שלהם. כמובן שהמתכון מתאים כמעט לכל חותכן שתבחרו.
קטגוריה: עוגיות
תת-קטגוריה: שומרות על צורתן לאחר האפייה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 30 דקות
מספר סועדים: 30+
- מיקסר + וו גיטרה.
- חותכנים.
- תבנית אפייה + נייר אפייה (2 מגשים).
- 227 גרם חמאה ללא מלח - רכה.
- ½1 כוסות סוכר.
- 1 ביצה (במתכון לא כתוב גודל ביצה אבל אני השתמשתי ב-L).
- ½1 כפיות תמצית וניל.
- ½ כפית תמצית שקדים.
- ¾2 קמח לכל מטרה.
- 1 כפית אבקת אפייה.
- 1 כפית מלח.
- "חממו תנור ל -180 מעלות צלסיוס (350F).
- במיקסר ערבבו יחד סוכר וחמאה עד מרקם בהיר ואורירי.
- הוסיפו ביצה ותמציות.
- הוסיפו קמח, אבקת אפייה ומלח.
- ערבבו עד בצק אחיד. חלקו את הבצק ל-2.
- אין להכניס בצק למקרר.
- קמחו מעט את משטח העבודה.
- קמחו מעט את החותכנים. טבלו אותם שוב לפני כל שימוש.
- רדדו כל עיגול בצק למעגל קוטר כ- 12 אינץ' ולעובי של כ- 1/8 אינץ'.
- אפו 6-7 דקות או עד שהעוגיות חומות מעט.
- ניתן להכין כ- 36 עוגיות.
- לכמויות גדולות יותר ניתן להכפיל מתכון."
- *אם רוצים, ניתן לקשט ברויאל איסינג או כל כל קישוט אחר.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 05/01/2019