מתכון רוטב אגוזים לפסטה | יס-שף

רוטב אגוזים לפסטה

דירוג  

שילוב של אגוזי מלך ברוטב פסטה הוא אחד השילובים הטובים. האגוזים מוסיפים טעם ומאזנים את רוטב השמנת עם פריכות וטעם מיוחדים. האגוזים גם מלאי סיבים תזונתיים בריאים. מתכון מומלץ, פשוט ומהיר הכנה.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  רוטב לפסטה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 40 דקות

מספר סועדים: 7-8 

כלים:

  • מחבת גדולה ועמוקה.
  • סיר קטן.
  • כף ערבוב.

מרכיבים:
  • כמות רוטב ל-250 גרם ספגטי פסטה - אותו מבשלים על פי הוראות יצרן.
  • 2 כוסות שמנת מתוקה.
  • 2 כפיות קליפת לימון מגוררת.
  • 20 גרם חמאה.
  • 250 גרם פטריות פרטובלו/שומפיניון, קצוצות.
  • 1/2 כוס אגוזי מלך. שבורים וקצוצים לא דק.
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן - מגוררת / גבינה קשה
  • 3 כפות פטרוזליה/כוסברה קצוצה.
  • מלח ופלפל שחור-כפית וחצי כפית או על פי הטעם.
הוראות הכנה:
  1. בסיר בוחשים יחד שמנת וגרידת לימון. עד שהשמנת על סף רתיחה. מבשלים על סף רתיחה עד שהשמנת תצטמצם לכדי חצי מנפחה. שמים בצד.
  2. מכינים פסטה ומסננים מנוזלים.
  3. במחבת ממיסים את החמאה מוסיפים פטריות ומטגנים יחד עד שהפטריות משחימות מעט.
  4. מוסיפים למחבת את הפסטה החמה, את השמנת והאגוזים. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים.
  5. מגישים מקושט בפטרוזליה.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 07/01/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'