רולדת תמרים קלה להכנה. עוגיות קטנות וטעימות. עוגיות תמרים ואגוזים במילוי ממרח תמרים. בריאות, טבעוניות ומושלמות.
קטגוריה: עוגיות
תת-קטגוריה: עם מילוי
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 57 דקות
מספר סועדים: 20+
- מיקסר + וו גיטרה / קערה + מטרפה.
- תבנית אפייה + נייר אפייה.
- סכין חד.
- רשת קירור.
- 4 כוסות קמח - מנופה.
- 1 כוס שמן.
- 1 כוס מים רותחים.
- אבקת אפיה.
- סוכר וניל.
- 2 כפות סוכר.
- ממרח תמרים.
- אגוזים קצוצים/ קינמון - לא חובה.
- במיקסר נערבב את כל החומרים לבצק רך.
- לתת לנוח לחצי שעה במקרר.
- לחלק ל-7 חלקים. כדי שהעוגיות יצאו קטנות.
- כל חלק לרדד ולמרוח ממרח תמרים.
- אפשר להוסיף גם אגוזים קצוצים או קינמון - לא חובה.
- לגלגל לרולדה.
- לחתוך לפרוסות.
- להכניס לתנור שחומם מראש ל 175 מ"צ טורבו לכ- 12 דקות.
- להוציא לרשת קירור.
- לשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
- אפשר לשמור במקפיא עד 3 חודשים.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 23/01/2019