מתכון לפת אפויה בתנור | יס-שף

לפת אפויה בתנור

תוספות | ירקות | פרווה  
דירוג  

הירק הנהדר הזה כתוספת לארוחה או כנשנוש. טעים וקל להכנה גם אם ההכנה ממושכת.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  ירקות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 5 שעות

מספר סועדים: 2-3 

כלים:

סיר
  • תנור/ סיר/פלטת שבת

מרכיבים:
  • לפתות.
  • מלח.
  • סוכר.
הוראות הכנה:
  1. לשלוק את הלפת עם מעט מלח וסוכר.
  2. אחרי שהוא רך לבשל אותו על אש מאוד קטנה בסיר- יש להשגיח מידי פעם.
  3. או על פלטה לכל הלילה,
  4. או בתנור - כ 5 שעות- על 40 מ"צ טורבו - יש להשגיח מידי פעם.
  5. עד לצימצום הנוזלים.
  6. הוא אמור להצטמק מעט ולהפוך לכהה.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 01/02/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'