הירק הנהדר הזה כתוספת לארוחה או כנשנוש. טעים וקל להכנה גם אם ההכנה ממושכת.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: ירקות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 5 שעות
מספר סועדים: 2-3
- תנור/ סיר/פלטת שבת
- לפתות.
- מלח.
- סוכר.
- לשלוק את הלפת עם מעט מלח וסוכר.
- אחרי שהוא רך לבשל אותו על אש מאוד קטנה בסיר- יש להשגיח מידי פעם.
- או על פלטה לכל הלילה,
- או בתנור - כ 5 שעות- על 40 מ"צ טורבו - יש להשגיח מידי פעם.
- עד לצימצום הנוזלים.
- הוא אמור להצטמק מעט ולהפוך לכהה.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 01/02/2019