קרם לעיטוף עוגה או קאפקייקס, קל להכנה. טעם לימוני עשיר וטעים מאוד. נקודות הליים מוסיפות מראה וטעם נהדר. מרקם נוח לציפוי.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: גבינה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 10 דקות
מספר סועדים: 1-2
- מתאים לעוגה שתי קומות קוטר 20 ס"מ/ לקוטר כ- 24 ס"מ.
- *****
- מיקסר + וו גיטרה.
- 150 גרם חמאה לא מלח, רכה.
- 400 גרם אבקת סוכר.
- 2 קליפות לימוני ליים, מגוררים דק.
- 1 כף מיץ ליים.
- 100 גרם גבינת שמנת.
- במיקסר מערבבים את החמאה והסוכר, למשך 5 דקות.
- מוסיפים את מיץ הליים והקליפות המגוררות דק.
- מוסיפים את גבינת השמנת. מערבבים רק עד לאיחוד. השתדלו לא לערבב יתר על המידה.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 28/09/2019