מתכון עוגיות שוקולד צ'יפס רובי ללא קטיפה אדומה | יס-שף

עוגיות שוקולד צ'יפס רובי ללא קטיפה אדומה

עוגיות | חלבי | חלבי  
דירוג  

לא עוגיות שוקולד צ'יפס רגילות. יש בהם שוקולד צ'יפס רובי או שוקולד צ'יפס לבן. אלו הם עוגיות הקטיפה האדומה, המפורסמות בכל העולם. בעלות טעם מתוק ומיוחד בזכות מרכיבי העוגייה. רבים מפספסים את עוגיות הקטיפה האדומה, כדי להימנע מצבע המאכל האדום. לכן הורדנו את צבע המאכל האדום והרי היא לפניכם. נגמרו התירוצים. עוגיות טעימות, רכות וקלות מאוד להכנה. עוגיות ללא קטיפה אדומה.

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  חלבי

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 30 דקות

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

מרכיבים:
  • 200 גרם קמח לכל מטרה- מנופה.
  • 20 גרם אבקת קקאו משובח/קקאו הולנדי - מנופה.
  • 1 כפית אבקת אפייה.
  • 1/4 כפית מלח.
  • 115 גרם חמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר.
  • 150 גרם סוכר חום/ דמררה.
  • 50 גרם סוכר לבן/ סוכר לבן דקדק.
  • 1 ביצת חופש L.
  • 2 כפות, גדושות, יוגורט טבעי.
  • 1.5 כפית תמצית וניל.
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס רובי- בחנויות האפייה/ שוקולד צ'יפס לבן-הבחירה המסורתית.
  • *אנחנו לחצי מהעוגיות הוספנו שוקולד ציפס רובי ולחצי השני שוקולד ציפס לבן.
הוראות הכנה:
  1. בקערה נערבב יחד: קמח, אבקת אפייה, קקאו, מלח. נניח בצד.
  2. במיקסר נערבב יחד את החמאה והסוכר החום והסוכר הלבן. כ-3 דקות על מהירות גבוה.
  3. בקערה קטנה נערבב ביצה, יוגורט, תמצית וניל. נערבב טוב-עד איחוד.
  4. נוסיף למיקסר ונערבב עד שהכל מתאחד.
  5. נעצור את המיקסר. נוסיף את קערת הקמח. נערבב טוב על מהירות איטית. עד איחוד.
  6. נוסיף את השוקולד ציפס ונערבב מעט.
  7. נוציא את קערת המיקסר. נכסה במגבת או נילון נצמד ונכניס למקרר לכשעה. זאת כדי שהבצק יהיה נוח לעבודה.
  8. נוציא מהמקרר ועם הידיים ניצור כדורים (כ-20 גרם לכדור) ונניח אותם במרווחים על נייר האפייה.
  9. נאפה בתנור שחומם מראש 175 מעלות צ. כ-10-15 דקות. העוגיות מתרחבות באפייה.
  10. נוציא מהתנור וניתן לעוגיות להתקרר.
  11. נשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 23/03/2020

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'