אוראו הוא השם המסחרי של עוגיות סנדוויץ' פופולריות וטעימות. אנחנו ניקח את העוגיות אוראו הנהדרות הללו ונהפוך אותם לעוגיות ביתיות מהממות עוד יותר. עוגיות אוראו משודרגות,ביתיות וטעימות. תכירו את העוגייה החדשה שאתם הכי אוהבים!
קטגוריה: עוגיות
תת-קטגוריה: חלבי
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 30 דקות
מספר סועדים: 12+
- מיקסר + וו גיטרה.
- תבנית אפייה + נייר אפייה.
- מעבד מזון / שקית נילון + מערוך.
- קערה בינונית.
- לקקן.
- משקל מטבח- לא חובה.
- 1 כוס קמח לכל מטרה, מנופה.
- 1/4 כפית מלח.
- 5 עוגיות אוראו, מהסוג שאתם אוהבים, מרוסקות לפירורים. לא טחונות דק.
- 113 גרם חמאה. בטמפרטורת החדר.
- 1/4 כפית סודה לשתייה.
- 1/4 כוס סוכר.
- 1/2 כף תמצית וניל.
- 1 ביצת חופש.
- 1/2 כוס סוכר חום.
- 7 עוגיות אוראו, מהסוג שאתם אוהבים, טחונות דק.
- בקערה ערבבו יחד את: הקמח, סודה לשתייה, מלח ואוראו שנטחן דק.
- במיקסר ערבבו יחד: חמאה, סוכר וסוכר חום. כ-5 דקות ללא התערבות.
- הוסיפו את הביצה ותמצית הוניל. ערבבו עד איחוד.
- הוסיפו את חומרי הקערה וערבבו עד איחוד.
- הוסיפו את פירורי האוראו וערבבו טוב עם לקקן. העבירו למקרר לכשעה.
- חממו תנור ל -180 מעלות צ.
- עם הידיים צרו כדורים (כ-30 גרם לכדור- יוצרים כ-19 עוגיות). העבירו את הכדורים לנייר האפייה. הניחו במרחק של כ-2 ס"מ.
- אפו כ-12-15 דקות או עד ששולי העוגיות משחימות. אומנם העוגיות עדין רכות אבל יתגבשו תוך כדי קירור. העבירו לרשת קירור.
- שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 30/07/2020