מתכון חזה עוף בשום ועשבי תיבול | יס-שף

חזה עוף בשום ועשבי תיבול

עוף | על הכיריים | בשרי  
דירוג  

חזה עוף בתיבול נהדר ובריא, קל להכנה מלא עשבי תיבול ושום. בריא, לא משמין וקל להכנה.

קטגוריה:  עוף

תת-קטגוריה:  על הכיריים

רמת קושי: קל

סוג מתכון: בשרי

זמן הכנה כולל: 40 דקות

מספר סועדים: 2-3 

כלים:

  • מחבת/מחבת פסים.
  • קערה.
  • כף.

מרכיבים:
  • כ-500 חזה עוף, פרוס.
  • למרינדה:
  • 4 שיני שום כתושות.
  • כחצי כוס פטרוזיליה קצוצה.
  • כחצי כוס כוסברה קצוצה.
  • מלח, פלפל שחור- לפי הטעם.
  • מעט טימין+ מעט צילי גרוס.
  • כרבע כוס שמן קנולה.
הוראות הכנה:
  1. בקערה, מערבבים טוב את כל חומר המרינדה.
  2. מוסיפים את חזה העוף ומערבבים, כך שכל חלקי העוף יתכסו במרינדה. מניחים בצד כחצי שעה אפשר גם הרבה יותר.
  3. מחממים על מחבת/ מחבת פסים משני הצדדים, עד שמתבשל ומשחים. **אפשר גם בתנור, 180 מעלות צ. כ-8 דקות בכל צד.
  4. אם רוצים ניתן לטגן יחד עם העוף מספר פטריות פורטובלו חצויות.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 14/08/2020

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'