ריבועי פקאן שהם שילוב של וואפל ועוגה. כל ריבוע פקאן הוא מתוק וכייפי. הם אינם נוטפי לחות ויש בהם גם קשיחות אגוזית שיש בוואפל. טעם אגוזי בכל ביס. חיתוכיות נפלאות.
מחממים את התנור ל -180 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית בגודל 22X33 ס"מ עם תרסיס שמן ומאבקים בקמח.
מקציפים את הביצים במיקסר על מהירות גבוה. כ-4 דקות ללא התערבות. מערבבים פנימה את הסוכר החום בהיר לתערובת אחידה. יוצקים לחלקו העליון של אמבט מרים. מבשלים את התערובת מעל מים רותחים במשך 20 דקות, תוך ערבוב מתמיד, עד שהיא מגיעה ל -180 מעלות צלזיוס. לאחר מכן מצננים למשך 5 דקות.
מנפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח והסודה לשתייה יחד לתערובת. מוסיפם פקאן. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה. אפשר להיעזר בלקקן. מישרים בעזרת לקקן או פלטה מדורגת קטנה
אופים כ- 25 דקות. מעבירים לרשת קירור. מניחים להתקרר לחלוטין.