מתכון עוגיות סוכר שוקולד | יס-שף

עוגיות סוכר שוקולד

דירוג  

עוגיות כהות, עוגיות שוקולד טעימות ורכות. קריספיות ונשמרות לאורך זמן בטמפרטורת החדר בכלי אטום

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  שומרות על צורתן לאחר האפייה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 1 שעה

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

  • מיקסר
  • מערוך
  • ניילון ניצמד
  • חותכן

מרכיבים:
  • 5 וחצי כוסות קמח לכל מטרה- מנופה
  • 1/2 כוס אבקת קקאו -מנופה
  • כפית מלח
  • 150 גר חמאה רכה - לפרווה מרגרינה
  • 2 כוסות סוכר לבן
  • 2 ביצים L
  • כפית תמצית וניל
הוראות הכנה:
  1. במיקסר ערבוב את הסוכר עם החמאה - כחמש דקות.
  2. הוסף ביצה, וניל, מלח - וערבב עד שיש איחוד
  3. הוסף קקאו וערבב עד שיש איחוד.
  4. על מהירות איטית הוסף קמח , לאחר שהקמח התערבב עלה מהירות.
  5. העבר למשטח עבודה לוש ועשה עיגול. עטוף בנייר ניצמד. למקרר לחצי שעה.
  6. לאחר חצי שעה חתם תנור ל180 מעלות.
  7. הוצא למשטח עבודה ועם המערוך רדד את הבצק ועשה צורות עם החותכנים.
  8. הכנס לתנור ל12 דקות. * שימו לב בכל תנור זה אחרת.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 27/02/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'