מתכון איך מקרמלים סוכר - מתכון בסיסי, סוכר מקורמל | יס-שף

איך מקרמלים סוכר - מתכון בסיסי, סוכר מקורמל

ציפוים | סירופ | פרווה  
דירוג  

בהרבה מתכונים יש לקרמל את הסוכר. כלומר להפכו חום. לפניכם מתכון בסיסי פשוט וקל

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  סירופ

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 15 דקות

מספר סועדים: 1 

כלים:

  • סיר קטן
  • כפית

מרכיבים:
  • 1 כוס סוכר לבן.
  • 1 כוס מים.
הוראות הכנה:
  1. מחממים בסיר על אש קטנה את המים והסוכר.
  2. מבשלים , מורידים מידי פעם עם כפית את הקצף שנוצר בסיר
  3. הקרמל מוכן כאשר צבע הסוכר הופך לחום בהיר, או חום כהה בהתאם להנחיות אשר במתכון שלכם. מורידים מהאש.
  4. **אם רוצים להוסיף לסירופ נוזלים מוסיפים אותם חמים. מוסיפים לאט וממרחק.
  5. **אם הסוכר קורמל יתר על המידה: יש לשים את הסיר בקערת מים קרים מיד.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 03/03/2018

תגובות והערות: (7)
 רמי
15/03/2024
5/5

לא עובד

 כריסטינה
05/10/2023
0/5

האם אפשר לקרמל סוכר חום? או שצריך רק לבן?

 ?
09/04/2023
5/5

?

 מעיינוש
20/02/2023
5/5

מדהים אהבתי ממש

03/02/2023
5/5

שלום אלה וליהיא, אל תתייאשו כל כך מהר. לקרמל סוכר צריך גם ללמוד לעשות את זה. מנסים עד שמצליחים.

 אלה ביתן וליהיא ישראלי
02/02/2023
0/5

חרא של דבר זה לא עובד

 יהודית
03/07/2022
0/5

נחמד!


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
23 משתמשים סימנו 'כן'