טעים במיוחד מתאים לציפוי עוגות וקאפקייקס. מתאים לעוגת שכבות ועוד. אנו חוזרים לקרם גבינה הזה שוב ושוב, טעים קל להתעסקות.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: גבינה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 15 דקות
מספר סועדים: 1
- מתכון לשלוש תבניות עגולות קוטר 20 ס"מ / מתכון לעוגה אחת קוטר 26-24 ס"מ.
- לקקן.
- מיקסר וו הקצפה.
- הכמות מתאימה לשלוש תבניות עגולות קוטר 20 ס"מ. :
- 170 גרם חמאה - רכה-רצוי ללא מלח.
- 270 גרם גבינת שמנת - אחוזים גבוהים.
- 930 גרם אבקת סוכר.
- הכמות מתאימה לתבנית אחת קוטר 24ס"מ:
- 50 גרם חמאה.
- 125 גרם גבינת שמנת.
- 150 גרם אבקת סוכר.
- לשני המתכונים אופן העשייה זהה.
- במיקסר: נשים את החמאה הרכה נערבב אותה כחמש דקות לבד במהירות גבוה. היא תשנה את צביעה ללבנה יותר.
- על מהירות איטית נוסיף את אבקת הסוכר בכפות.
- לאחר מכן נוסיף את הגבינה .
- נערבב יחד לאיחוד.
- מוכן לשימוש. לשמור במקרר לטווח קצר. במקפיא לטווח ארוך
נוצר על ידי: AngelaMcelhannon בתאריך: 08/03/2018