מתכון בראוניז עסיסיים עם אגוזי לוז | יס-שף

בראוניז עסיסיים עם אגוזי לוז

דירוג  

חוּמִיּוֹת או בראוניז או בראוניס או איך שלא תקראו להם - אין כמותם. קוביות מושלמות שנחתכו מעוגת שוקולד עם אגוזים, כמה קל ככה טעים.

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  חלבי / פרווה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 25 דקות

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

  • מיקסר עם וו גיטרה / קערה עם כף.
  • תבנית 20X30 ס"מ או אינגליש קייק.
  • סכין חד.

מרכיבים:
  • 100 גרם חמאה - לפרווה מרגרינה.
  • 2 כוסות קמח.
  • 1/3 כפית מלח.
  • 1 כפית אבקת אפייה.
  • 240 גרם שוקולד מריר.
  • 3 ביצים M .
  • כוס וחצי סוכר לבן.
  • 80 גרם אגוזי לוז קצוצים גס.
  • 80 גרם אגוזי לוז קצוצים לפיזור על העוגה.
הוראות הכנה:
  1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הביצים עם הסוכר כ 5 דקות.
  2. ממיסים בסיר כפול את השוקולד המריר, מוסיפים את החמאה. מערבבים היטב לאיחוד. מורידים מהאש.
  3. מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, אגוזים ומקפילם בעדינות לשוקולד המומס.
  4. מוזגים את הקערה לתערובת הביצים. ומערבבים מעט עד איחוד
  5. שופכים את הבלילה לתוך תבנית מרופדת בנייד אפייה ובתרסיס שמן קנולה
  6. מפזרים את האגוזים מעל.
  7. אופים 15 דקות בחום של 180 מעלות צ.
  8. מוצאים מהתנור להתקררות מלאה. לאחר התקררות מלאה עם סכין חדה חותכים לקוביות יפות.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 13/03/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'