בראוניז עסיסיים עם אגוזי לוז
חוּמִיּוֹת או בראוניז או בראוניס או איך שלא תקראו להם - אין כמותם. קוביות מושלמות שנחתכו מעוגת שוקולד עם אגוזים, כמה קל ככה טעים.
קטגוריה: עוגות
תת-קטגוריה: חלבי / פרווה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 25 דקות
מספר סועדים: 12+
- מיקסר עם וו גיטרה / קערה עם כף.
- תבנית 20X30 ס"מ או אינגליש קייק.
- סכין חד.
- 100 גרם חמאה - לפרווה מרגרינה.
- 2 כוסות קמח.
- 1/3 כפית מלח.
- 1 כפית אבקת אפייה.
- 240 גרם שוקולד מריר.
- 3 ביצים M .
- כוס וחצי סוכר לבן.
- 80 גרם אגוזי לוז קצוצים גס.
- 80 גרם אגוזי לוז קצוצים לפיזור על העוגה.
- במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הביצים עם הסוכר כ 5 דקות.
- ממיסים בסיר כפול את השוקולד המריר, מוסיפים את החמאה. מערבבים היטב לאיחוד. מורידים מהאש.
- מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, אגוזים ומקפילם בעדינות לשוקולד המומס.
- מוזגים את הקערה לתערובת הביצים. ומערבבים מעט עד איחוד
- שופכים את הבלילה לתוך תבנית מרופדת בנייד אפייה ובתרסיס שמן קנולה
- מפזרים את האגוזים מעל.
- אופים 15 דקות בחום של 180 מעלות צ.
- מוצאים מהתנור להתקררות מלאה. לאחר התקררות מלאה עם סכין חדה חותכים לקוביות יפות.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 13/03/2018