מתכון פשטידת תירס, פריטטה תירס | יס-שף

פשטידת תירס, פריטטה תירס

מאפים | ירקות | פרווה  
דירוג  

פשטידת תירס במחבת. לא תמיד מתחשק לנו או אפשר להשתמש בתנור. היא כלכך טעימה וקלה להכנה וילדים מתים עליה וגם מבוגרים. מתאימה לארוחת ערב בוקר ומתי שמתחשק.

קטגוריה:  מאפים

תת-קטגוריה:  ירקות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 20 דקות

מספר סועדים: 5-6 

כלים:

  • מחבת עמוקה  בקוטר 20-24 ס"מ, קערה

מרכיבים:
  • 2 כוסות גרגירי תירס -מפחית
  • 1 ביצה.
  • חצי כוס קמח לבן.
  • חצי כוס חלב .
  • כף קטשופ.
  • 3 כפות גבינה צהובה מגורדת.
  • כף פטרוזיליה/עירית קצוצה (לא חובה).
  • 1/2 כפית מלח.
  • 1/8 כפית פלפל שחור.
הוראות הכנה:
  1. *מערבבים את כל החומרים בקערה לבלילה אחידה.
  2. *מחממים מחבת עם כף שמן ויוצקים את הבלילה למחבת
  3. * מכסים ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה או עד שהתחתית מזהיבה ונעשית יציבה.
  4. *הופכים צד ומבשלים עוד כ-10 דקות, עד להזהבה. מגישים.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 09/02/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'