פשטידת תירס במחבת. לא תמיד מתחשק לנו או אפשר להשתמש בתנור. היא כלכך טעימה וקלה להכנה וילדים מתים עליה וגם מבוגרים. מתאימה לארוחת ערב בוקר ומתי שמתחשק.
קטגוריה: מאפים
תת-קטגוריה: ירקות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 20 דקות
מספר סועדים: 5-6
- מחבת עמוקה בקוטר 20-24 ס"מ, קערה
- 2 כוסות גרגירי תירס -מפחית
- 1 ביצה.
- חצי כוס קמח לבן.
- חצי כוס חלב .
- כף קטשופ.
- 3 כפות גבינה צהובה מגורדת.
- כף פטרוזיליה/עירית קצוצה (לא חובה).
- 1/2 כפית מלח.
- 1/8 כפית פלפל שחור.
- *מערבבים את כל החומרים בקערה לבלילה אחידה.
- *מחממים מחבת עם כף שמן ויוצקים את הבלילה למחבת
- * מכסים ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה או עד שהתחתית מזהיבה ונעשית יציבה.
- *הופכים צד ומבשלים עוד כ-10 דקות, עד להזהבה. מגישים.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 09/02/2018