מתכון עוגה מושלמת משקדים ותפוזים | יס-שף

עוגה מושלמת משקדים ותפוזים

דירוג  

עוגה בחושה ומשודרגת כי במקום קמח יש לנו שקדים טחונים משכונת הביוקר. קלה להכנה ומאוד טעימה

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  ללא קמח חיטה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 40 דקות

מספר סועדים: 7-8 

כלים:

מרכיבים:
  • 5 ביצים
  • 3 כוסות שקדים טחונים - מנופה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 כוס שמן
  • גרד מתפוז 1(בעונה) ולימון 1
  • כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית תמצית שקדים - לא חובה.
הוראות הכנה:
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מקציפים את הביצים והסוכר במשך 5 דקות עד שתראו כי הבלילה תופחת.
  3. מוסיפים המיץ. התמצית והשמן מערבבים.
  4. מוסיפים את גרד התפוז והלימון.
  5. יוצקים לתבנית ואופים 60 דקות.
  6. מצננים על רשת צינון עד לקירור מוחלט.
  7. הופכים עוגה על על תחתית/ משטח לעוגה ומשחררים את התבנית.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 23/03/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'