וקבלו מתכונים חדשים באי-מייל

קטגוריה: בקר
תת-קטגוריה: בשר טחון
רמת קושי: קל
סוג מתכון: בשרי
זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 30 דקות
מספר סועדים: 7-8
מחבת.
כלי מלבני 40X22 ס"מ.
מועך פירה.
לקקן - לא חובה.
קערה.
לקישוט: (לא חובה
או
שקית זילוף.
צנטר כוכב
* רוצים גם לקשט את הפאי בשבלונות לקישוט עוגה? לחצו כאן. שמים את השבלונה על תפוחי האדמה. מפזרים כמות קטנה של פירורי לחם על השבלונה, מוסיפים מעט עד שכל השבלונה מכוסה. מרימים בעדינות.
נוצר על ידי: יעל רום
בתאריך: 09/02/2018
את הביצים מוסיפים לפירה בסוף ואז ממליחים ומפלפלים. מערבבים עד איחוד.
מה עושים עם הביצים?
מתכון הכי טוב לפאי רועים.