מתכון קרם תפוזים לעיטור עוגה

קרם תפוזים לעיטור עוגה

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

קרם נהדר למריחה בין שכבות של עוגה בחושה וכקרם עליון לעוגה וכמובן לקאפקייקס.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  קרם

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 30 דקות

מספר סועדים: 1 

כלים:

  • לעוגה בתבנית עגולה,קוטר כ-24 ס"מ.
  • ****
  • סיר.
  • מטרפה.
  • קערה.

מרכיבים:
  • 6 חלמונים (הצהוב של הביצה) ביצה M.
  • 3 תפוזים, קליפה מגוררת+מיץ / 3/4 כוס מיץ תפוזים.
  • 100 גרם אבקת סוכר/ סוכר דק.
  • 200 גרם חמאה-ללא מלח. (לפרווה: מחמאה/מרגרינה).
  • 3 כפות קורנפלור - מעורבבות במעט מים.

הוראות הכנה:
  1. בסיר קטן יש לשים את החלמונים, גרר התפוז והמיץ, סוכר, חמאה וקורנפלור ולערבב הכל יחד עד המסה ואיחוד. על אש נמוכה.
  2. ערבבו כל הזמן עם מטרפה עד שהתערובת תסמיך. לוקח זמן.
  3. מעבירים לקערה ונותנים לבלילה להתקרר במקרר עד קירור מוחלט.
  4. מצפים את העוגה.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 15/04/2018

     
תגובות והערות: (1)
10/10/2019
 רונית
1/5

יותר מדי ביצים :(


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
2 משתמשים סימנו 'כן'