אני אוהבת פיסטוק. ואני אוהבת את הצבע שלו + שילוב של טעם שקדים עם טעם הפיסטוק. מה יכול להיות יותר טעים מזה? עוגת הפיסטוק הקטנה והטעימה. ולא רק זאת תערובת נוזלית שמאפשרת עבודה קלה ונוחה למזיגה למנג'ט. כמובן שאפשר לזגג אבל רצינו שתראו כמה זה יפה גם בלי.
במיקסר ערבבו את החמאה הרכה עם הסוכר כ 5 דקות ללא התערבות.
הוסיפו את הביצים ותמצית הוניל ומחית הפיסטוק . ערבבו עד איחוד.
שימו בקערה את שאר החומרים היבשים וערבבו במטרפה.
להוסף בערבוב איטי את קערת היבשים לקערת המיקסר . מוסיפים כוס ומערבבים עד איחוד בערבוב איטי. וכך הלאה.
להעביר לכד מזיגה. למזוג 3/4 מנג'ט. לא יותר. העוגה תופחת.
לתנור לכ- 30 דקות. או עד שקיסם יוצא נקי.
להוציא תבנית לרשת קירור. להשאיר קאפקייקס בתבניות. להוציאם משם אחרי חצי שעה. ואח"כ עד קירור מוחלט.
לקישוט - לא חובה- : קצפת או קרם אחר שאוהבים, תוספות לפי הטעם והחשק. מתאים מאוד קרם חמאה ועליו נפזר מעט פיסטוק קצוץ או שקדים מולבנים או אולי קרם פיסטוק. אפשר גם ציפוי שוקולד.