הירשמו לניוזלטר
וקבלו מתכונים חדשים באי-מייל

תפוח אדמה עם טעם מתוק, עמוק ונימוח. ירק שאינו רק בעל יתרונות תזונתיים ידועים, אלה גם תוספת נהדרת לכל ארוחה: לתבשיל, לשניצל, לקציצות. קל מאוד להכנה. צבעה הבוהק של הבטטה מוסיף צבע לכל צלחת. הכנה קלה ותמורה גדולה.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: ירקות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 2 שעות
מספר סועדים: 2-3
נוצר על ידי: יעל רום
בתאריך: 06/07/2018
וקבלו מתכונים חדשים באי-מייל