מתכון איך חולטים עגבניות? אך מקלפים עגבניות?

איך חולטים עגבניות? אך מקלפים עגבניות?

תוספות | ירקות | פרווה  
דירוג  

תיאור המתכון:

איך מסירים את הקליפה של העגבנייה? בצ'יק צ'אק. ההוראות לפניכם.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  ירקות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 5 דקות

מספר סועדים: 1 

כלים:

מרכיבים:
  • עגבניות- כמה שצריך למתכון שאתם עבורו צריכים את העגבניות הקלופות.
  • מים.

הוראות הכנה:
  1. מחממים סיר עם מים עד רתיחה.
  2. עם סכין חורצים צורת איקס על כל עגבנייה. לא עמוק מאוד.
  3. כשהמים רותחים מכניסים את העגבניות לסיר.
  4. כאשר אנו רואים כי הקליפה מתחילה להתרומם או/ו להתקפל מוציאים את העגבניות בעזרת כף מחוררת לקערה ונותנים לכם להתקרר מעט.
  5. עם הידיים מקלפים את הקליפה. מוכן.

  הוסף למועדפים


 נוצר על ידי: יעל רום 

בתאריך: 07/10/2018

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'