פאי תות שדה, אין קינוח יותר רומנטי, טעים ומתוק מפאי תות זה. נראה מצוין וכמו כל היפות יש בו גם הרבה דברים טובים בפנים; המון סגולות מרפא. אבל לא בשביל זה הוא כאן, קל להכנה וטעים מאוד. קינוח מרשים וחגיגי.
מרדדים על משטח מקומח את חלקו הגדול של הבצק. מניחים ומהדקים על הבסיס והדפנות של תבנית הפאי.
מערבבים בקערה את כל חומרי המלית.
מעבירים את המלית עם כף לתבנית.
את שליש הבצק הנותר מרדדים לקוטר התבנית ועם סכין יוצרים פסים בקוטר התבנית כ- 10, אותם מסדרים על המלית לאורך ולרוחב.
כמו כן אפשר לקשט עם חיתוכי בצק שונים בעזרת חותכנים.
מכניסים לתנור ל-30 דקות. לאחר 30 דקות מנמיכים חום ל -180 מ"צ ואופים עוד 20 דקות.