מתכון מילוי לימון ושוקולד לבן לסופגנייה

מילוי לימון ושוקולד לבן לסופגנייה

דירוג  

תיאור המתכון:

מילוי לסופגנייה יכול להכיל כל כל הרבה אפשרויות חוץ מהמילוי הקלאסי של ריבת התות. הנה המילוי האהוב עלינו: מילוי לימון עם שוקולד לבן. קל להכנה ומושלם עם הסופגנייה.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  שמנת מתוקה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 4 שעות ו 20 דקות

מספר סועדים: 7-8 

כלים:

סיר.
כף ערבוב.
מזרק אפייה/ שק זילוף עם צנטר מזרק.

מרכיבים:
  • 120 מ"ל שמנת מתוקה.
  • 300 גרם שוקולד לבן קצוץ.
  • 1/4 כוס מיץ לימון.
  • קליפה מגוררת מחצי לימון בינוני.

הוראות הכנה:
  1. מחממים בסיר על אש נמוכה את השמנת המתוקה עד שהיא על סף רתיחה - מסירים מהאש.
  2. מפזרים את השוקולד על השמנת ומערבבים לתערובת חלקה.
  3. מוסיפים את המיץ לימון, קליפת הלימון ומערבבים יחד.
  4. מעבירים את המילוי למזרק.
  5. מניחים במקרר ל 3-4 שעות. כדי שהקרם יהיה נוח לזילוף.
  6. מזריקים לסופגניות

מתכון להכנת סופגניות קלאסיות. 

  הוסף למועדפים


 נוצר על ידי: יעל רום 

בתאריך: 27/10/2018

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'