קישוט עוגיות עם רויאל אייסינג זאת אומנות נרכשת וכייף גדול. אז אם החלטתם לנסות את הענין. הנה מתכון שיעזור לכם להתחיל ברגל ימין. קראו את כל המתכון לפני שתתחילו בעבודה.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: שונות
רמת קושי: בינוני
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 10 דקות
מספר סועדים: 1
- מתכון א:
- 1 חלבון ביצה (הלבן).
- מים.
- אבקת סוכר.
- מתכון ב':
- להכנה עם אבקת חלבון ביצה: (יוצר 1/4 2 כוסות).
- 3 כפות אבקה לבנה ביצה מיובשת.
- 6 כפות מים חמים.
- ½4 כוסות מינוס 1 כף (454 גרם) אבקת סוכר.
- יש לחשב: על כל חלבון ביצה שנשים בקערה (בערך 3.75 גרם), יש לשים בקערה כמות של 250 ג"ר אבקת סוכר. ולערבב.
- את המים צריך להוסיף לפי מידת הסמיכות בה מעונינים. תתחילו עם 1/4 כפית ומשם תוסיפו מעט מאוד כל פעם.
- לקבלת צבעים ניתן להוסיף ג'לי צבעי מאכל.
- *רמת הקושי היא בינוני כי צריך ניסיון להגיע לסמיכות הנכונה שיהיה נוח לעבוד עימה . כמה שתוסיפו יותר מים כך יהיה יותר קשה לזלף. תזכרו את זה וההתחלה שלכם תהיה יותר קלה. תוסיפו כל פעם כמות מזערית של מים. אפילו תעבדו עם שפריצר.
- מתכון ב':
- בקערת המיקסר ערבבו עם לקקן את אבקת הלבן והמים החמים בקערה. ערבבו היטב שלא יווצרו גושים מהאבקה.
- רק לאחר מכן, העבירו למיקסר.
- הקציפו כ-2 דקות על מהירות בינונית גבוה.
- הנמיכו מהירות והוסיפו בהדרגה את אבקת הסוכר.
- אם צריך, עם לקקן גרדו את צידי הקערה והחזירו לתערובת.
- הקציפו עד קבלת תערובת חלקה. בערך כ-2 דקות
**רוצים לדעת מה לעשות עם כל החלמונים שנשארו? לכו להכין קרם בורלה . למתכון: http://yeschef.co.il/App/Recipe/22
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 14/02/2018