קישוט עוגיות עם רויאל איסינג זאת אומנות נרכשת וכייף גדול. אז אם החלטתם לנסות את הענין. הנה מתכון שיעזור לכם להתחיל ברגל ימין
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: שונות
רמת קושי: בינוני
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 10 דקות
מספר סועדים: 1
יש לחשב:
על כל חלבון ביצה שנשים בקערה (בערך 3.75 גרם), יש לשים בקערה כמות של 250 ג"ר אבקת סוכר. ולערבב.
את המים צריך להוסיף לפי מידת הסמיכות בה מעונינים. תתחילו עם 1/4 כפית ומשם תוסיפו מעט מאוד כל פעם.
לקבלת צבעים ניתן להוסיף ג'לי צבעי מאכל.
*רמת הקושי היא בינוני כי צריך ניסיון להגיע לסמיכות הנכונה שיהיה נוח לעבוד עימה . כמה שתוסיפו יותר מים כך יהיה יותר קשה לזלף. תזכרו את זה וההתחלה שלכם תהיה יותר קלה. תוסיפו כל פעם כמות מזערית של מים. אפילו תעבדו עם שפריצר.
**רוצים לדעת מה לעשות עם כל החלמונים שנשארו? לכו להכין קרם בורלה . למתכון: http://yeschef.co.il/App/Recipe/22