יש לחשב:
על כל חלבון ביצה שנשים בקערה (בערך 3.75 גרם), יש לשים בקערה כמות של 250 ג"ר אבקת סוכר. ולערבב.
את המים צריך להוסיף לפי מידת הסמיכות בה מעונינים. תתחילו עם 1/4 כפית ומשם תוסיפו מעט מאוד כל פעם.
לקבלת צבעים ניתן להוסיף ג'לי צבעי מאכל.
*רמת הקושי היא בינוני כי צריך ניסיון להגיע לסמיכות הנכונה שיהיה נוח לעבוד עימה . כמה שתוסיפו יותר מים כך יהיה יותר קשה לזלף. תזכרו את זה וההתחלה שלכם תהיה יותר קלה. תוסיפו כל פעם כמות מזערית של מים. אפילו תעבדו עם שפריצר.
מתכון ב':
בקערת המיקסר ערבבו עם לקקן את אבקת הלבן והמים החמים בקערה. ערבבו היטב שלא יווצרו גושים מהאבקה.
רק לאחר מכן, העבירו למיקסר.
הקציפו כ-2 דקות על מהירות בינונית גבוה.
הנמיכו מהירות והוסיפו בהדרגה את אבקת הסוכר.
אם צריך, עם לקקן גרדו את צידי הקערה והחזירו לתערובת.