רויאל איסינג

תיאור המתכון:

קישוט עוגיות עם רויאל איסינג זאת אומנות נרכשת וכייף גדול. אז אם החלטתם לנסות את הענין. הנה מתכון שיעזור לכם להתחיל ברגל ימין

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  שונות

רמת קושי: בינוני

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 10 דקות

מספר סועדים: 1 

כלים:

  • קערה
  • כף 
  • שפריצר (לא חובה)

  • מיקסר + ווהקצפה.
  • לקקן

מרכיבים:

  • מתכון א
  • 1 חלבון ביצה (הלבן)
  • מים  
  • אבקת סוכר


  • מתכון ב'
  • להכנה עם אבקת חלבון ביצה: (יוצר 1/4 2  כוסות)
  • 3 כפות אבקה לבנה ביצה מיובשת
  • 6 כפות מים חמים
  •  ½4 כוסות מינוס 1 כף (454 גרם) אבקת סוכר.



הוראות הכנה:

יש לחשב: 
על כל חלבון ביצה שנשים בקערה (בערך 3.75 גרם), יש לשים בקערה כמות של 250 ג"ר אבקת סוכר. ולערבב.
את המים צריך להוסיף לפי מידת הסמיכות בה מעונינים. תתחילו עם 1/4 כפית ומשם תוסיפו מעט מאוד כל פעם. 
לקבלת צבעים ניתן להוסיף ג'לי  צבעי מאכל.

*רמת הקושי היא בינוני כי צריך ניסיון להגיע לסמיכות הנכונה שיהיה נוח לעבוד עימה . כמה שתוסיפו יותר מים כך יהיה יותר קשה לזלף. תזכרו את זה וההתחלה שלכם תהיה יותר קלה. תוסיפו כל פעם כמות מזערית של מים. אפילו תעבדו עם שפריצר.

**רוצים לדעת מה לעשות עם כל החלמונים שנשארו? לכו להכין קרם בורלה . למתכון: http://yeschef.co.il/App/Recipe/22

  • מתכון ב':

    בקערת המיקסר  ערבבו עם לקקן  את אבקת הלבן והמים החמים בקערה. ערבבו היטב שלא יווצרו גושים מהאבקה.
  • רק לאחר מכן, העבירו למעמד המיקסר. 
  • הקציפו כ-2 דקות על מהירות בינונית גבוה.
  • הנמיכו מהירות והוסיפו בהדרגה את אבקת הסוכר.
  • אם צריך, עם לקקן גרדו את צידי הקערה והחזירו לתערובת.
  • הקציפו עד קבלת תערובת חלקה.  בערך כ-2 דקות



נוצר על ידי: Admin   שלח הודעה

בתאריך: 14/02/2018


 אולי יעניין אותך גם...

תגובות והערות:

אין עדיין תגובות
תגובה אחת
0 תגובות
 כתוב הערה או תגובה
עזור לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
0 משתמשים סימנו 'כן'
תודה על שיתוף הפעולה.
 {{cat.Name}}