2 בצלים יבשים בינונים / בצלים אדומים- פרוסים לאורך ואז שני פריסות לרוחב.
300 גרם פטריות- קצוצות עבה.
200 מ"ל שמנת מתוקה .
1 כפית עלי טימין.
50 גרם גבינת ברי- מגוררת*.
20 גרם מוצרלה/גבינה קשה - לא חובה.
1/2 כפית מלח - או לפי הטעם.
1/4 כפית פלפל שחור טחון - או לפי הטעם.
כרישה בינונית- חלק ירוק ולבן -פרוס וקצוץ.
זיגוג ביצה: חלבון ביצה + 2 כפות מים טרופים יחד.
*הברי נראת הכי לא מתאימה להיות מגוררת כי היא אינה גבינה קשה. מה עושים? יש 2 אפשרויות:
**להקפיא 15- 20 דקות או עד שהגבינה קשה. לגרר בפומפייה .
**לחתוך לריבועים קטנים.