אתם צריכים סוכר חום ובדיוק נגמר? לפניכם תחליף נהדר. קל להכנה ומהיר הכנה.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: לעוגה או קאפקייק
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 6 דקות
מספר סועדים: 1
נוצר על ידי: יעל רום
בתאריך: 22/02/2019
היי אביב, תודה על תגובתך. מויקיפדיה " סוכר חום הוא סוכר (סוכרוז) שלא זוקקה ממנו המולאסה (דבשה), או סוכר לבן שהוספה לו מולאסה בשלב מאוחר יותר" .. אז זה בעצם הדבר עצמו וכמה פשוט. תנסה.
לא ידעתי שכך מכינים סוכר חום , חשבתי שעושים זאת ממקל מתוק שגדל בשטח האדמה ומישם נעשת הסוכר החום , בעצם זה לא הכי בריא עם לוקחים סוכר לבן ומערבבים עם מה שכתבתם אני אישית לא העשה זאת ,