פאי הכי מוצלח, הכי צבעוני. מלא תרד טרי ומתובל בגבינות ועוד המון דברים טובים. קל להכנה וטעים שאתם חייבים לנסות. ללא קמח. מתאים לשיטת הדיאטה שנקראת דיאטת קטו.
לתחתית: במעבד מזון מערבבים קמח שקדים ושומשום. מוסיפים את כל שאר המרכיבים. מערבבים עד איחוד. מעבירים לתבנית. משטחים את הבצק בעזרת הידיים או מזלג. אין צורך את דפנות התבנית.
עם מזלג דוקרים את הבצק לכל קוטרו. אופים במשך 10-15 דקות.
מוציאים מהתנור לרשת קירור. משאירים את התנור דולק.
לבלילת הביצים: מקציפים יחד את הביצים ואת השמנת, כ-4 דקות על מהירות גבוה-בינונית. מוסיפים מלח ופלפל. מערבבים. שמים בצד.
למילוי: קוצצים את התרד לרצועות דקות.קוצצים את השום לפרוסות ואח"כ לקוביות. שמים בקערה.
מוסיפים לקערת התרד את כל שאר מרכיבי המילוי - חוץ מגבינת העיזים והגבינה המגוררת. מערבבים.
בעזרת לקקן מעבירים את תוכן הקערה לתבנית ומשטחים יפה.
מוסיפים לקערת הביצים (אותה הכנו בשלב 6) את הגבינה המגוררת ומערבבים.
שופכים את הקערה על המילוי. משטחים יפה לכל קוטרה - אפשר בעזרת לקקן.
מקשטים בפרוסות מגבינת העיזים.
אופים כ-30-40 דקות. עד שהמלית מתיצבת.
מעבירים לרשת קירור כ-10 דקות ומגישים. שומרים במקרר.