מתכון ספגטי קישואים מקישואים ברוטב אדום, הכי טעים | יס-שף

ספגטי קישואים מקישואים ברוטב אדום, הכי טעים

תוספות | ירקות | פרווה  
דירוג  

ספגטי יכול להיות לא משמין? כן. אם הוא עשוי מקישואים. טעים, מיוחד, ומשביע. ואפשר לגלגל עם המזלג. להגיש כמנה בפני עצמה או כתוספת.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  ירקות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 20 דקות

מספר סועדים: 1-2 

כלים:

  • קולפן רגיל או חותכן החותך ירקות לרצועות דקות. גוליאן וכדומה.
  • מחבת בינוני כ-20 ס"מ/ וואק כ-20 ס"מ.
  • קערה.
  • כף מעץ לערבוב.

מרכיבים:
  • 2 קישואים - קלופים כמו ספגטי לרצועות דקות. רצוי להשתמש רק בחלק החיצוני.
  • 1 רסק עגבניות (100 גרם).
  • 1/3 כוס מים.
  • 1 בצל בינוני, קצוץ, ומוזהב מעט.
  • 3 שיני שום כתושות / 1 כף שום גבישי.
  • 1/4 כפית צילי גרוס- לאוהבי החריף.
  • 1/4 כפית פפריקה מתוקה.
  • מלח, פלפל שחור- לפי הטעם.
  • לטיגון: שמן קנולה / שמן זית / חמאה.
  • לעיטור וטעם- לא חובה: 1/4 כוס בזיליקום פרוס או קצוץ.
  • תוספות אפשריות לעיטור: קוביות גבינה בולגרית, פרמזן מגורר.
הוראות הכנה:
  1. במחבת עם מעט שמן קנולה מטגנים את הקישואים, עד שהם רכים והזהיבו מעט כ- 5 דקות. מעבירים לקערה.
  2. מטגנים מעט את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את השום על אש-נמוכה, עד שהוא משחים מעט. מוסיפים את הרסק. מערבבים. מוסיפים את התבלינים מערבבים יחד , כדקה.
  3. על אש בינונית נמוכה מוסיפים את המים. מערבבים.
  4. טועמים. מתקנים תיבול אם צריך.
  5. מוסיפים את הספגטי קישואים ומערבבים. מבשלים כ- 6 דקות ומערבבים מידי פעם.
  6. מפזרים בזיליקום.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 25/07/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'