תותים מצופים בשוקולד
קינוח קל להכנה, תותים טבולים בשוקולד ועליהם פסי שוקולד לבן. קינוח טעים, מרשים ועונתי.
קטגוריה: קינוחים
תת-קטגוריה: חלבי / פרווה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 20 דקות
מספר סועדים: 11-12
- כלי הגשה.
- שקית זילוף.
- מגש+נייר אפייה.
- סיר אדים+ שתי 2 קערות - אמבט מרים/ מיקרוגל.
- כף ערבוב.
- כ-10-12 תותים.
- 150 גר' שוקולד חלב, מפורק לקוביות / לפרווה: מריר פרווה.
- 100 גרם שוקולד לבן, מפורק לקוביות/ לפרווה: שוקולד לבן פרווה.
- 1 כף שמן.
- מניחים קערה על גבי סיר ובו מים רותחים. המים אינם נוגעים בקערה. נקרא גם אמבט מרים. ממיסים את שוקולד החלב. בערבוב מתמיד.
- מוסיפים שמן ומערבבים, עד שהשוקולד נמס כולו.
- מחזיקים כל תות בעוקץ וטובלים בשוקולד. מחזיקים מעט מעל הקערה כדי שעודפי השוקולד יזלגו חזרה.
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- לאחר שכל התותים על נייר האפייה, בקערה אחרת ממיסים את השוקולד הלבן.
- מכניסים לשקית זילוף וחותכים חור קטן מאוד בקצה.
- מזלפים על כל תות פסים רוחביים לקישוט וטעם.
- מכניסים למקרר עד שהשוקולד מתייצב.
- מעבירים לכלי הגשה.
- שומרים במקרר.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 07/09/2019