מתכון תותים מצופים בשוקולד | יס-שף

תותים מצופים בשוקולד

דירוג  

קינוח קל להכנה, תותים טבולים בשוקולד ועליהם פסי שוקולד לבן. קינוח טעים, מרשים ועונתי.

קטגוריה:  קינוחים

תת-קטגוריה:  חלבי / פרווה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 20 דקות

מספר סועדים: 11-12 

כלים:

  • כלי הגשה.
  • שקית זילוף.
  • מגש+נייר אפייה.
  • סיר אדים+ שתי 2 קערות - אמבט מרים/ מיקרוגל.
  • כף ערבוב.

מרכיבים:
  • כ-10-12 תותים.
  • 150 גר' שוקולד חלב, מפורק לקוביות / לפרווה: מריר פרווה.
  • 100 גרם שוקולד לבן, מפורק לקוביות/ לפרווה: שוקולד לבן פרווה.
  • 1 כף שמן.
הוראות הכנה:
  1. מניחים קערה על גבי סיר ובו מים רותחים. המים אינם נוגעים בקערה. נקרא גם אמבט מרים. ממיסים את שוקולד החלב. בערבוב מתמיד.
  2. מוסיפים שמן ומערבבים, עד שהשוקולד נמס כולו.
  3. מחזיקים כל תות בעוקץ וטובלים בשוקולד. מחזיקים מעט מעל הקערה כדי שעודפי השוקולד יזלגו חזרה.
  4. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. לאחר שכל התותים על נייר האפייה, בקערה אחרת ממיסים את השוקולד הלבן.
  6. מכניסים לשקית זילוף וחותכים חור קטן מאוד בקצה.
  7. מזלפים על כל תות פסים רוחביים לקישוט וטעם.
  8. מכניסים למקרר עד שהשוקולד מתייצב.
  9. מעבירים לכלי הגשה.
  10. שומרים במקרר.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 07/09/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
4 משתמשים סימנו 'כן'