מתכון נקניק שוקולד של פעם בגרסה עדכנית

נקניק שוקולד של פעם בגרסה עדכנית

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

עוגת נקניק השוקולד האהוב, בגרסת עוגה עדכנית. מאוד טעים ומאוד קל להכנה. מומלץ בחום.

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  שוקולד

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 15 דקות

מספר סועדים: 7-8 

כלים:

  • סיר בינוני.
  • כלי מלבני לעוגה.
  • כף ערבוב.
  • לקקן.
  • נייר כסף/נילון נצמד.

מרכיבים:
  • 300 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות/ לפרווה: מריר פרווה.
  • 140 גרם חמאה / לפרווה: מחמאה.
  • 1 כוס חלב/ לפרווה: מים.
  • 400 גרם ביסקוויטים או עוגיות חמאה מפוררים גס/ לפרווה: ביסקוויטים פרווה.
  • 3 כפות ליקר דובדבנים/ ליקר אחר שאתם אוהבים.
  • לעיטור: קצפת ופירות יער / לפרווה: קצפת צמחית.

הוראות הכנה:
  1. בסיר מערבבים יחד את השוקולד והחמאה עד המסה.
  2. מוסיפים את החלב ומערבבים. מורידים מהאש.
  3. מוסיפים את הליקר ומערבבים.
  4. מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים.
  5. מעבירים לכלי לעוגה ומשטחים את הבלילה בצורה שווה, אפשר להעזר בלקקן.
  6. מכסים בנייר כסף או נילון נצמד. מכניסים למקרר לכ-3 שעות או יותר.
  7. לפני ההגשה: פורסים את העוגה, מניחים על צלחת ההגשה ומעטרים כל מנה בקצפת ופירות יער.
  8. *הכנת הגירסה המקורית- הנקניק: פורסים נייר כסף/נילון נצמד על שולחן העבודה. מגלגלים את התערובת לצורה של נקניק, אפשר שני נקניקים. סוגרים את נייר הכסף/נילון נצמד. מכניסים למקרר לכ-3 שעות לפחות. פורסים ומגישים.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 20/09/2019

     
תגובות והערות: (2)
21/09/2019
 ייסשף
5/5

לאמא של יוני שלום רב, תודה רבה על תגובתך. הוספנו בהוראות ההכנה. למרות כי ב"כלים למתכון", הנילון הנצמד מופיע כאופציה נוספת.

21/09/2019
 אמא של יוני
4/5

הכל נהדר חוץ מנייר האלומיניום. אפשר להחליף אותו בפלסטיק נצמד. בבקשה


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'