בסיר על אש נמוכה ממיסים יחד שוקולד וחמאה עם החלב. מורידים מהאש לצינון.
במיקסר מקציפים חלמונים (הצהוב של הביצה) עם 100 גרם סוכר- עד קבלת תערובת בהירה. בערך כ-2 דקות.
מוסיפים קורנפלור. מערבבים.
מוסיפים את קערת השוקולד. מערבבים.
בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עד קצף רך.
מוסיפים את הסוכר בהדרגה. ממשיכים להקציף עד קבלת קצף יציב.
עם לקקן מעבירים את הקצף בתנועת קיפול לקערת השוקולד. מערבבים בתנועות קיפול, עד איחוד.
יוצקים לתבנית את התערובת. אפשר להעזר בלקקן.
אופים כ-50-60 דקות. טורבו, חלק תחתון של תנור (לא חובה).
בודקים עם קיסם במרכז העוגה כי היא התיצבה ואינה נוזלית.
מוציאים לרשת קירור עד קירור מוחלט.
בתמונה: רעיון: שהעוגה מוכנה נוצרת שכבה עליונה דקה ומעט סדוקה, שאינה דבוקה חזק לעוגה. הרמנו עם הידים את השכבה הזאת. הנחנו בקערה והפכנו אותה לפירורים עם מזלג. פזרנו על העוגה.