מתכון רוטב וניל

רוטב וניל

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

רוטב טעים וקל להכנה. אידיאלי להגשה לצד עוגה.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  וניל

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 20 דקות

מספר סועדים: 4-5 

כלים:

  • סיר.
  • מיקסר + וו הקצפה.
  • כף ערבוב.
  • מסננת צפופה.
  • קערה.
  • מטרפה.

מרכיבים:
  • 2 כוסות חלב.
  • 1 מקל וניל /חצי כפית מחית וניל.
  • 6 חלמונים (הצהוב של ביצה).
  • 1/2 כוס סוכר.

הוראות הכנה:
  1. מחממים יחד את החלב עם גרגירי מקל הוניל שהוצאו מהמקל+המקל עצמו. עד רתיחה. שמים בצד.
  2. מקציפים את החלמונים והסוכר כ-8 דקות עד לקציפה תפוחה.
  3. מוסיפים בהדרגה את החלב.
  4. מחזירים לסיר, מחממים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד להסמכת הרוטב. זה לוקח זמן.
  5. מעבירים דרך מסננת לקערה.
  6. טורפים כמה דקות.
  7. מקררים מעט.
  8. מוכן לשימוש.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 10/11/2019

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'