במיקסר מערבבים כוס אבקת סוכר, חמאה ווניל כ-5 דקות.
בוחשים פנימה אחד לאחר השני וכל מרכיב עד איחוד: קמח, שקדים ומלח מערבבים עד איחוד.
עם הידיים יוצרים כדורים מהבצק, לכ-14 גרם כל כדור, כ1 ס"מ (לכ-22 עוגיות. מניחים על נייר האפייה.
אופים 10-15 דקות או עד שמשחים מעט בבסיס העוגייה.
מוציאים מהתנור מניחים את התבנית על רשת קירור.
ממלאים קערה עם אבקת סוכר.
לאחר כ-20 דקות שהעוגיות התקררו מעט , בעזרת כף, מעבירים עוגיה אחר עוגיה לקערה ומגלגלים את העוגיה כך שהיא נעטפת באבקת הסוכר מכל הצדדים. מחזירים לתבנית האפייה.