מתכון עוגיות חלב מרוכז נהדרות

עוגיות חלב מרוכז נהדרות

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

עוגיות עם חלב מרוכז. חלב מרוכז וממותק הוא חלב פרה שהוצאו ממנו המים והוסיפו לו סוכר. הוא סמיך, מתוק ויחד עם זאת שונה בטעמו מהחלב הרגיל ולכן נותן לעוגייה טעם טעים במיוחד. משתמשים בחלב מרוכז ממותק בקינוחים רבים. לפניכם מתכון עם חלב מרוכז הכי טוב שיש, שבסופו עוגייה מתוקה, טעימה, ממכרת וקלה להכנה. מומלץ.

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  חלבי

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 50 דקות

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

  • מיקסר+ וו גיטרה.
  • תבנית אפייה + נייר אפייה.
  • חותכנים/ קורצנים.
  • רשת קירור.

מרכיבים:
  • 250 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר.
  • ¾ כוס סוכר.
  • 1 פחית חלב מרוכז ממותק, 385 גרם*. **הפחיות בארץ מכילות בדר"כ 397 גרם- אפשר גם להוסיף את כל הפחית.
  • 3 כוסות קמח+ למשטח האפייה.
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • 2 כפיות אבקת אפייה.
  • קורט מלח.

הוראות הכנה:
  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות צ.
  2. מערבבים יחד יחד את החמאה והסוכר. כ-5 דקות ללא התערבות.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים עד איחוד.
  4. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים יחד ליצירת בצק אחיד.
  5. הכניסו את הבצק למקרר למשך כ- 30 דקות אם הוא רך מידי, השאירו במקרר עד שהמרקם נוח לרידוד.
  6. מרדדים את הבצק.
  7. צרים צורות בעזרת חותכי עוגיות. מניחים על מגש האפייה.
  8. אופים כ- 10 עד 15 דקות.
  9. מעבירים לרשת קירור עד קירור מוחלט.
  10. ניתן לקשט.
  11. הולכים להכין קפה עם החלב המרוכז שנשאר בפחית.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 29/11/2019

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'