מתכון עוגת לבה מדהימה, עוגת שוקולד חמה, פונדנט שוקולד | יס-שף

עוגת לבה מדהימה, עוגת שוקולד חמה, פונדנט שוקולד

דירוג  

עוגה אישית, נראת כמו עוגה רגילה אבל שנועצים בה את המזלג הלבה - השוקולד החם, ניגר החוצה והוא טעים. ואתם לוקחים קצת מהעוגה קצת מהשוקולד מכניסים לפה והשילוב מושלם. קינוח שוקולד מרשים.

קטגוריה:  קינוחים

תת-קטגוריה:  חלבי / פרווה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 40 דקות

מספר סועדים: 7-8 

כלים:

  • כ-8 קוקטים, כלי למנה אישית. אפשר כמובן גם חד פעמי. משומן ומקומח מעט.
  • קערה גדולה + מטרפה / מיקסר + וו גיטרה.
  • כד מזיגה - לא חובה.

מרכיבים:
  • 200 גרם שוקולד מריר. חתוך לקוביות.
  • 200 גרם חמאה / לפרווה: מחמאה.
  • 200 גרם סוכר.
  • 4 ביצים + 4 חלמונים (הצהוב של הביצה)- טמפרטורת החדר.
  • 90 גרם קמח לכל מטרה. מנופה.
  • 1/4 כפית מלח שולחן.
הוראות הכנה:
  1. מחממים תנור 180 מעלות צ.
  2. ממיסים בסיר או במיקרוגל את השוקולד יחד עם החמאה. מעברים לקערה.
  3. מוסיפים סוכר. מערבבים טוב.
  4. מוסיפים את הביצים. אחת לאחר השנייה. כל ביצה מערבבים עד איחוד ואז מוסיפים ביצה נוספת.
  5. מוסיפים את החלמונים. מערבבים עד איחוד.
  6. מוסיפים קמח ומלח ומערבבים עד תערובת חלקה.
  7. יוצקים לתבניות.
  8. אופים כ 15-20 דקות. אפשר להכניס קיסם ולבדוק כי השוליים יציבים והמרכז נוזלי.
  9. מוציאים מהתנור ומצננים מספר דקות.
  10. הופכים על צלחת הגשה ומגישים.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 11/03/2020

תגובות והערות: (3)
 אריאל
18/06/2022
3/5

די טעים

 Amir
26/05/2022
5/5

Perfect recipe thanks 🙏🏻

 מיכל
18/03/2020
5/5

תודה. מתכון מושלם.


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
2 משתמשים סימנו 'כן'