מתכון קפה ענן, קפה על חלב מושלם, קפה דלגונה

קפה ענן, קפה על חלב מושלם, קפה דלגונה

קינוחים | חלבי | חלבי  
דירוג  

תיאור המתכון:

קפה קסם, קפה ענן, קפה מוקצף, קפה דלגונה ...לא משנה איך שלא תקראו לקפה, כי יש לו שמות רבים. זה קפה טוב. קפה טעים שכבש את כל העולם. קל מאוד להכנה. הגיע לעולם מקוראה הרחוקה.

קטגוריה:  קינוחים

תת-קטגוריה:  חלבי

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 5 דקות

מספר סועדים: 1-2 

כלים:

  • מיקסר + וו הקצפה / מיקסר ידני / קערה עם מטרפה.
  • כף מדידה. 
  • כף.

מרכיבים:
  • הרעיון הכללי הוא שכל המרכיבים צריכים להיות בכמות שווה. הכמות שלפניכם היא ל-2 אנשים. לארבעה אנשים פשוט תכפילו ב-2 וכן הלאה.
  • 4 כפות קפה נמס (רק קפה נמס, קפה אחר לא מתאים).
  • 4 כפות סוכר.
  • 4 כפות מים חמים מאוד.
  • כוס חלב קר (אפשר גם חם).

הוראות הכנה:
  1. מעבירים למיקסר את הקפה, הסוכר והמים החמים.
  2. מקציפים בהתחלה על מהירות איטית ולאחר מכן על מהירות גבוה עד שיש פסגות רכות.
  3. מוזגים כוס חלב, לא עד הסוף שישאר מקום לקצף.
  4. עם כף מעבירים את הקפה המוקצף לכוס.
  5. רצוי לערבב לאט לאט כדי שהקפה המוקצף יתערבב טוב טוב בחלב.
  6. לאחר ניסיון תוכלו לדעת איזה סוג קצף אתם אוהבים ולהכין בהתאם. יש אוהבים, כמונו, פסגות רכות יש אוהבים יותר מיימי וכדומה. *התמונה מהאינטרנט

  הוסף למועדפים


 נוצר על ידי: יעל רום 

בתאריך: 26/03/2020

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
2 משתמשים סימנו 'כן'