מדליקים כיריים על אש נמוכה- בינונית. ממסים את הסוכר. לערבב כל הזמן.
לאחר שהסוכר נמס, מניחים בתוך הנוזל מדחום. מגבירים אש אם צריך. הסוכר יבעבע. משגיחים עד שהמדחום מגיע ל-150 מעלות.
מוסיפים את אבקת הסודה לשתייה ומערבבים במרץ. הזהרו לא לערבב יותר מידי. אתם תראו כי הנוזל יתפח וישנה את צבעו וצורתו. ערבבו במרץ עד שלא תראו את אבקת הסודה יותר
מוזגים מיד לנייר האפייה. הטופי יתפרס על נייר האפייה. יכול להיות גם שהטופי ימשיך לתפוח מעט על נייר האפייה.
מחכים עד שיתקשה ויתקרר.
לנתק בעדינות את הממתק מנייר האפייה.
לשבור לחתיכות בגודל של כעוגייה עם היד או בעזרת פטיש שניצלים.
יכול להישמר במיכל אטום עד כחודש.
מה לעשות עם הפירורים והחתיכות הקטנות שנשארו על נייר האפייה? לשמור בכלי ולהוסיף כף גדושה לכוס הקפה או לכוס חלב קר או חם.