וקבלו מתכונים חדשים באי-מייל

נוצר על ידי: יעל רום
בתאריך: 23/04/2020
ca la mama acsa
נראות בדיעבד קציצות חזה עוף פשוטות מטוגנות...ובתוספת סוכר :-) שזה המתוק בטעם. הרוטב גם מאוד פשוט; בצל ותבלינים מצומצמים...
מכירה גירסה קרובה של המתכון מהבית, לא ברור לי למה להוסיף ביקרבונט (סודה לשתיה) לרוטב, הייתי מבינה אם זה היה נוסף לעיסה, בכל מקרה נראה לי מיותר. תוספת פטרוזיליה אילתור נחמד שלא שייך לעניין, לא מתאים לפישלעך.
השם פישלאך - דגיגים את הטעם של גפילטע פיש דג ממולא לכן מכינים את הכופתאות כמו ה"גפילטה" פיש . ( חזה עוף טחון, ביצים, פלפל שחור , אבקת מרק בטעם עוף בצל מבושל וטחון מהרוטב(גזר , תפוחי אדמה בצל, עלי דפנה פלפל אנגלי אבקת מרק בטעם עוף מים שמן).