שיפודי חזה עוף ברוטב מנצח על המנגל או במחבת פסים. משמש כמתאבן במסיבות המחולק בין המוזמנים וכמובן כחלק מהתפריט למנגל. קל להכנה, מהיר הכנה וטעים מאוד. שיפודי עוף מגאנה, אשר במערב אפריקה. שלמות.
מוסיפים את רצועות העוף. מערבבים היטב. שימו לב כי כל רצועות העוף התכסו בתערובת משני הצדדים.
משחילים את רצועות העוף לשיפודים. אפשר גם להניח את רצועות העוף ללא שיפוד.
מבשלים על מחבת פסים או גריל בגינה כ-20-25 דקות או עד שהעוף מקבל קצת צבע ומוכן. דואגים כי העוף יתבשל בכל צדדיו. היזהרו לא לבשל יותר מידי. עוף מתייבש בקלות.
מניחים על צלחת הגשה ומקשטים במעט בצל ירוק וכוסברה.