תערובת קקאו ובננה שמכינים לבד. יש הרבה טוב במשקה החם הזה; בננות עשירות באשלגן, תוך שילוב עם חלב עשיר בסידן, ונוגדי חמצון באדיבות הקקאו. ניתן להפוך את המשקה בקלות למשקה קקאו טבעוני, משקה Veggi קקאו, על ידי החלפת החלב בסויה. טעים טעים וקל להכנה.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: פירות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 10 דקות
מספר סועדים: 1-2
- סיר/ מחבת.
- בלנדר
- כף ערבוב.
- 2 כוסות.
- 1 בננה בינונית. בשלה מאוד, אפשר גם שחורה- מרוסקת עם מזלג למחית.
- 2 כפות אבקת קקאו, לא ממותקת.
- 1 כפית סוכר - לא חובה.
- 2 כוסות חלב.
- ערבבו בסיר את הקקאו, הבננה והסוכר. הוסיפו מעט חלב. ערבבו טוב כדי להפוך את התערובת לכממרח.
- הוסיפו את שאר החלב. ערבבו יחד.
- חממו סיר לאש בינונית. טעמו, אם יש צורך הוסיפו סוכר. חממו עד רתיחה.
- העבירו את המשקה לבלנדר, ערבלו עד שהתערובת תהיה חלקה ומוקצפת.
- מיזגו לכוסות.
- במידה ותרצו משקה חם יותר העבירו לסיר קטן/פינג'ן וחממו מעט.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 20/06/2020