מתכון עוגת שוקולית רכה ועסיסית

עוגת שוקולית רכה ועסיסית

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

עוגת שוקולית רכה ועסיסית. ממש כמו עוגת שוקולד במיטבה. נקראת גם עוגה כושית. קלה להכנה והכי טעימה שיש.

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  שוקולד

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 1 שעה

מספר סועדים: 7-8 

כלים:

  • תבנית אפייה 20 ס"מ או תבנית אינגליש קייק.
  • מיקסר + וו גיטרה.
  • קערה
  • כף לערבוב

מרכיבים:
  • 1 כוס שמן קנולה.
  • 1 כוס סוכר לבן.
  • 4 ביצים M.
  • 1 כוס אבקת שוקולית.
  • 1 גביע שמנת של פעם.
  • 1 כוס קמח לכל מטרה- מנופה.
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה.

הוראות הכנה:
  1. מחממים תנור ל 180 מעלות צ.
  2. בקערה מוסיפים את כל המרכיבים הנוזליים מערבבים לאיחוד.
  3. לאחר מכן מוסיפים את כל המרכיבים שנשארו- מערבבים לאיחוד.
  4. מרססים שמן קנולה על תבנית אפייה . יוצקים את הבלילה לתבנית.
  5. מכניסים את העוגה לתנור לכ-60 דקות.
  6. לאחר 40 דקות בודקים מה שלום העוגה. מכניסים קיסם במרכז- אם הוא יוצא יבש לגמרי אין צורך להמשיך באפייה.
  7. לאחר שמוכן ,מוציאים מהתנור ומקררים בטמפ' החדר.
  8. גיוון: אפשר לצפות את העוגה בציפוי גנאש שוקולד ולקשט.

  • ***טיפ: אנחנו אפינו עם מוט חימום, שאינו בהוראות המתכון. אם שאלתם את עצמכם: מה זה? אז זהו מוט חימום. חוסך זמן,  לאפיה כוללת אחידה, שגם מרכז העוגה יאפה בהתאמה. מתאים בעיקר לעוגות בקוטר גדול יחסית. אנחנו התאהבנו. לפרטים או רכישה לחצו כאן.  אופציה שנחמד להכיר.


 נוצר על ידי: DolevRefael 

בתאריך: 20/02/2018

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'