בקערה מוסיפים את כל המרכיבים הנוזליים מערבבים לאיחוד.
לאחר מכן מוסיפים את כל המרכיבים שנשארו- מערבבים לאיחוד.
מרססים שמן קנולה על תבנית אפייה . יוצקים את הבלילה לתבנית.
מכניסים את העוגה לתנור לכ-60 דקות.
לאחר 40 דקות בודקים מה שלום העוגה. מכניסים קיסם במרכז- אם הוא יוצא יבש לגמרי אין צורך להמשיך באפייה.
לאחר שמוכן ,מוציאים מהתנור ומקררים בטמפ' החדר.
גיוון: אפשר לצפות את העוגה בציפוי גנאש שוקולד ולקשט.
***טיפ: אנחנו אפינו עם מוט חימום, שאינו בהוראות המתכון. אם שאלתם את עצמכם: מה זה? אז זהו מוט חימום. חוסך זמן, לאפיה כוללת אחידה, שגם מרכז העוגה יאפה בהתאמה. מתאים בעיקר לעוגות בקוטר גדול יחסית. אנחנו התאהבנו. לפרטים או רכישה לחצו כאן. אופציה שנחמד להכיר.