מתכון בננה מטוגנת בציפוי פריך עם פירורי לחם

בננה מטוגנת בציפוי פריך עם פירורי לחם

דירוג  
  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

בננות מטוגנות וטעימות עטופות בפירורי לחם. כל פרוסת בננה מעוטרת במעט סוכר חום ושמנת חמוצה. יכול להגיע כקינוח לאחר הארוחה או כתוספת בארוחה. מתכון מגבון שבמרכז אפריקה.

קטגוריה:  קינוחים

תת-קטגוריה:  חלבי / פרווה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 10 דקות

מספר סועדים: 11-12 

כלים:

  • מחבת לטיגון.
  • תבנית אפייה + נייר אפייה
  • כף מסננת לטיגון.
  • 2 קערות בינוניות.

מרכיבים:
  • 2 כפות מיץ תפוזים או מיץ לימון.
  • 1 ביצה.
  • כ- 1 כוס פירורי לחם.
  • כ-6 בננות.
  • כ-1 כוס שמנת חמוצה.
  • 1/2 כוס סוכר חום/דמררה.
  • כ-1/2 כוס שמן לטיגון.

הוראות הכנה:
  1. פרסו כל בננה ל-3 חלקים. בקערה ערבבו יחד את מיץ התפוז/לימון והביצה.
  2. הכניסו את פרוסות הבננה לקערה. וכסו את הבננה מכל צידיה. לאחר מכן העבירו לקערת פירורי הלחם וכסו את הבננה בפירורי הלחם.
  3. חממו תנור ל-180 מעלות צ.
  4. במחבת, עם שמן חם, טגנו את הבננות משני הצדדים. כך שיקבלו השחמה. העבירו לתבנית האפייה שעליה נייר אפייה.
  5. אפו כ-5 דקות.
  6. להגשה: הניחו לצד או על הבננה כף השמנת החמוצה ופזרו סוכר חום
  7. לפרווה: הימנעו מהוספת השמנת.

  • אפשר להחליף את פירורי הלחם בקוקוס טחון.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 28/08/2020

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'