מתכון סירופ סוכר ומים לעוגות

סירופ סוכר ומים לעוגות

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

כל עוגה בחושה, ספוג וכדומה תהיה יותר טעימה ויותר עסיסית אם תוסיפו לה סירופ סוכר. כמה פשוט ככה חלומי. מתכון ניצחון.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  סירופ

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 20 דקות

מספר סועדים: 1-2 

כלים:

מרכיבים:
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 1 כוס מים כמות מספיקה לעוגה בקוטר 20 סנטימטר פלוס מינוס
  • **הסירופ גם יכול גם לחזק את טעם העוגה ע"י הוספת מיץ בטעם העוגה: אם אתם מכינים עוגת לימון אפשר להוסיף קצת מיץ לימון או גרד לימון. וכך גם עם פירות אחרים. להוסיף רבע כוס מיץ לימון או תפוז.

הוראות הכנה:
  1. מניחים את הסיר הקטן על אש נמוכה. מוסיפים את המים ואת הסוכר. מערבבים.
  2. מחממים סוכר ומים עד שהסוכר נמס בסיר. ** אפשר להשתמש במדחום . הסירופ צריך להגיע ל 115 מעלות.
  3. מכבים, שמים בצד.
  4. התנאי למזיגה על העוגה: או שגם העוגה וגם הסירופ חמים. או שרק אחד מהם חם.
  5. אופציה: עם קיסם עץ עושים חורים בעוגה. לא לפחד כמה שרוצים.
  6. מוזגים את הסירופ על כל העוגה. או מברישים עם מברשת ונותנים לה זמן לתמזג ולהתקרר.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 24/02/2018

     
תגובות והערות: (2)
14/09/2018
 חפצי
5/5

תודה על ההסבר.

13/09/2018
 מני
5/5

תודה!


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
44 משתמשים סימנו 'כן'