מתכון מרק עדשים ירוקות

מרק עדשים ירוקות

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

עדשים ירוקות הם מעדן נפלא. מרק קל להכנה ומרשים

קטגוריה:  מרקים

תת-קטגוריה:  דגנים

רמת קושי: קל

סוג מתכון: בשרי

זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 20 דקות

מספר סועדים: 5-6 

כלים:

  • סיר 22 ס"מ 
  • כף עץ

מרכיבים:
  • 2 כוסות עדשים ירוקות.
  • 1 בצל גדול קצוץ.
  • גזר גדול קצוץ דק.
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • עלי סלרי 2-3 גבעולים .
  • כף גדושה רסק עגבניות
  • כף כמון.
  • כפית אבקת מרק/ציר עוף.
  • כפית מלח.
  • רבע כפית פלפל שחור.
  • 3 נקנייק קבנוס חתוך לעיגולים - לא חובה

הוראות הכנה:
  1. מחממים את הסיר עם 1-2 כפות שמן ומטגנים בצל עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים גזר ושום ומערבבים.
  3. ממלאים 3/4 סיר מים.
  4. מוסיפים עדשים ירוקות, רסק עגבניות מביאים לרתיחה על אש גבוהה . מוסיפים עלי סלרי.אבקת מרק. מכסים. מנמיכים אש. מבשלים במשך כשעה, עד שהעדשים מתרככות.
  5. לאחר מכן, מתבלים בכמון, מלח ופלפל שחור. מערבבים טוב מבשלים כ-10 דקות נוספות.
  6. להגשה: מוסיפים את הקבנוס הפרוס.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 26/02/2018

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'