מתכון קרם חמאה - עם חלמונים

קרם חמאה - עם חלמונים

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

קרם חמאה הוא קרם נוח לעבודה. פשוט להכנה וטעים מאוד. ציפוי שיכול לשדרג כל עוגה. ניתן להוסיף לו צבעי מאכל. ניתן להוסיף לו טעמים - תמצית וניל (קלאסי) , ליקר, אבקת קפה, מי ורדים , מיץ לימון, מיץ תפוז ועוד בהתאם לסוג העוגה

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  חמאה/מרגרינה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 15 דקות

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

  • הציפוי מתאים לתבנית עגולה  22 או 24. 
  • מיקסר וו הקצפה
  • סיר קטן
  • כף לבחישה
  • מדחום (לא חובה)

מרכיבים:
  • 3 חלמונים (הצהוב).
  • 8 כפות סוכר לבן.
  • 1/4 כוס מים.
  • 175 גרם חמאה או מרגרינה ללא מלח.
  • 1/2 תמצית וניל.

הוראות הכנה:
  1. מקציפים את החלמונים קלות במיקסר.
  2. בסיר על אש קטנה ממיסים את הסוכר במים. תוך כדי בחישה. עד שהסוכר נמס במים. אם תשתמשו במדחום - עד שמגיע ל115 מעלות צלזיוס.
  3. מורידים מהאש.
  4. מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה, ומוזגים קרוב לשפת הקערה של המיקסר את הסוכר המומס.
  5. מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה, ומוזגים קרוב לשפת הקערה של המיקסר את הסוכר המומס.
  6. לאחר שהכל בפנים מגבירים את המהירות עד שהתערובת קרה וסמיכה.
  7. בקערת מיקסר אחרת/ בקערה נוספת מקציפים את החמאה והוניל על מהירות גבוה לחמש דקות ללא הפסקה, כדי שהיא תהיה בהירה, רכה וחלקה.
  8. מעבירים את קערת החלבונים חזרה למיקסר - מוסיפים אליה את החמאה בהדרגה ותוך כדי הקצפה.
  9. לאחר שהכל מעורבב טוב. הציפוי מוכן, לעוגה, לקאפקייקס וכדומה.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 03/03/2018

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'