גם אתם מכורים לעוגיות אוראו? הנה תירוץ נוסף לנגיסה: קינוח נפלא עם קרם אורירי וטעים. נראה מרשים ולא מאכזב בטעם.
קל להכנה ואפשר לשמור במקפיא ולהוציא מתי שרוצים... למרות שאנחנו בספק אם זה ישאר שם זמן רב.
מרסקים את שתי חבילות העוגיות במיקסר. עד שנוצר חול דק.
מערבבים היטב את פירורי העוגיות עם החמאה ומהדקים היטב לתחתיות ולדפנות התבניות של הטארט.
מעבירים למקפיא לשעה.
הכנת המלית:
בקערת מערבל מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את היוגורט, הגבינה, גרידת הלימון, תמצית הווניל ואבקת הפודינג וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קרם אחיד ויציב.
יוצקים את הקרם לתבניות בשכבה אחידה.
מפזרים סוכריות צבעוניות.
מצננים במקרר מינימום שעתיים.
אפשר להעביר למקפיא עד כחודש. להוציא כשעה וחצי לפני הגשה.