מתכון מוס עם דובדבן וג'לי פטל | יס-שף

מוס עם דובדבן וג'לי פטל

קינוחים | מוס | פרווה  
דירוג  

מוס עם ג'לי פטל ודובדבנים -נשמע מלכות. נראה מלכות וכל כך טעים. (נראה יותר מושקע ממה שהשקעתם באמת). אז לא חובה לנסות?

קטגוריה:  קינוחים

תת-קטגוריה:  מוס

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 6 שעות

מספר סועדים: 5-6 

כלים:

  • מיקסר עם 2 קערות + וו הקצפה.
  • לקקן.
  • 5-6 כוסות. גובה כוס 10 ס"מ. 
  • **אנחנו הגשנו בכוסות חד פעמיות. ככה שגם לנקות לא נשאר לנו. אבל אם רוצים אפשר גם לרחוץ לשימוש חוזר. 
  • כף/ מזלף

מרכיבים:
  • שמנת מתוקה / לפרווה - שמנת צמחית.
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל.
  • 3 חלבונים (הלבן).
  • 120 ג' סוכר (3 כפות).
  • 1 ג'לי מהיר הכנה בטעם פטל (85 גרם).
הוראות הכנה:
  1. להקציף שמנת עם סוכר ואינסטנט פודינג וניל -לקצפת יציבה.
  2. להקציף בנפרד חלבונים לקצף יציב.
  3. להוסיף עם הלקקן בתנועת קיפול את החלבונים לקצפת. לערבב טוב
  4. לחלק לכלים אישיים, (עם כף או מזלף) למלא עד החצי גובה, להניח דובדבן באמצע הכוס. להקפיא לשעה.
  5. לאחר שעה, הכינו את הג'לי לפי ההוראות על האריזה. לאחר מכן, לצקת בעזרת כף את הג'לי על שכבת המוס.
  6. לקשט עם הדובדבנים היפים והטעימים- בכל כוס לשים שני דובדבנים חצויים היוצרים פרח סביב הדובדבן שכבר שם מסעיף 4.
  7. להעביר למקרר- לפחות שעה.
  8. מוכן.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 20/03/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'