מוס עם ג'לי פטל ודובדבנים -נשמע מלכות. נראה מלכות וכל כך טעים. (נראה יותר מושקע ממה שהשקעתם באמת). אז לא חובה לנסות?
קטגוריה: קינוחים
תת-קטגוריה: מוס
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 6 שעות
מספר סועדים: 5-6
- מיקסר עם 2 קערות + וו הקצפה.
- לקקן.
- 5-6 כוסות. גובה כוס 10 ס"מ.
- **אנחנו הגשנו בכוסות חד פעמיות. ככה שגם לנקות לא נשאר לנו. אבל אם רוצים אפשר גם לרחוץ לשימוש חוזר.
- כף/ מזלף
- שמנת מתוקה / לפרווה - שמנת צמחית.
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל.
- 3 חלבונים (הלבן).
- 120 ג' סוכר (3 כפות).
- 1 ג'לי מהיר הכנה בטעם פטל (85 גרם).
- להקציף שמנת עם סוכר ואינסטנט פודינג וניל -לקצפת יציבה.
- להקציף בנפרד חלבונים לקצף יציב.
- להוסיף עם הלקקן בתנועת קיפול את החלבונים לקצפת. לערבב טוב
- לחלק לכלים אישיים, (עם כף או מזלף) למלא עד החצי גובה, להניח דובדבן באמצע הכוס. להקפיא לשעה.
- לאחר שעה, הכינו את הג'לי לפי ההוראות על האריזה. לאחר מכן, לצקת בעזרת כף את הג'לי על שכבת המוס.
- לקשט עם הדובדבנים היפים והטעימים- בכל כוס לשים שני דובדבנים חצויים היוצרים פרח סביב הדובדבן שכבר שם מסעיף 4.
- להעביר למקרר- לפחות שעה.
- מוכן.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 20/03/2018